Akdeniz Bölge Komutanlığı’na Tuğamiral Demirhan Atandı

Akdeniz Bölge Komutanlığı’na Tuğamiral Demirhan Atandı

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararlarıyla Gölcük Deniz Ana Üs Komutanlığı’na atanan Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren’in yerine İskenderun Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan atandı.
Tuğamiral İmren ve yeni Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Demirhan, görev değişikliği dolayısıyla Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu ziyaret ettiler. Güzeloğlu, kabulde yaptığı konuşmada, Tuğamiral Demirhan’a Mersin’deki yeni görevinde başarılar dilerken, Tuğamiral İmren’e de Mersin’de gerçekleştirdiği başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Güzeloğlu, “Sayın Amiralimiz zaten Mersin’e yabancı değil, kendisi burada Kurmay Başkanlığı görevini yürütmüştür. O yüzden başarılı hizmetlerini ilimizde devam ettireceğine yürekten inanıyorum” dedi.
Tuğamiral Demirhan ise Güzeloğlu ile birlikte çalıştığını ve tekrar Mersin’de kendisiyle birlikte çalışacak olmaktan dolayı onur duyduğunu belirtti. Tuğamiral İmren de Güzeloğlu birlikte Mersin’de görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Tuğamiral Demirhan ve Tuğamiral İmren, kabulde Valilik Şeref Defteri’ni de imzaladı.