Akhisar Belediyespor 1 Puana Sevindi

Akhisar Belediyespor 1 Puana Sevindi

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig’in ikinci haftasında Manisa 19 Mayıs Stadı’nda konuk ettiği Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı.
Karşılaşmada öne geçen yeşil-siyahlılar son dakikada yediği gol ile 2-1 mağlup duruma düşmüş ve uzatmalarda karşılaşmada ikinci golünü atan Yunan golcü Theofanis Gekas beraberliği getiren golü atmıştı. Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar 1 puanın da iyi olduğunun altını çizerek, seyir zevki yüksek bir karşılaşa olduğunu ifade etti.
Acar, ilk yarı ve ikinci yarıda farklı bir futbol izlendiğini belirterek, "Uzatmalardaki golün ardından 1 puan almak da güzel. Kayseri Erciyesspor maçına iyi hazırlanıp 3 puan almak istiyoruz. Takımımız bugün sabah jenerasyon antrenmanı yaptı. Ara vermeden Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıkları devam edecek. Perşembe sabah 11.00 idmanı ardından 19.40 uçağı ile Kayseri’ye gidecek ve burada Ommer Otel’de kampa girecek. Gekas’ın kalitesini biliyoruz, bizi şaşırtmadı. Bunları bekliyorduk. İnşallah tüm sezon aynı performansını sergiler" dedi.