Akhisar Belediyespor’da 3 İsimle Yollar Ayrıldı

Akhisar Belediyespor’da 3 İsimle Yollar Ayrıldı

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, devre arası transfer sezonuna az bir süre kala takımdan 3 isim ile daha yollarını ayırdı. Yeşil-siyahlılar daha önce de Saidi Ntibazonkiza, Djoum, Kerim Zengin, Çağlar Birinci ve Uğur Demirok ile yollarını ayırmıştı.
Akhisar Belediyespor’da kupa maçının ardından teknik direktör Roberto Carlso’un raporu doğrultusunda Taşkın Çalış, Kenan Özer ve İbrahima Sonko ile yollarını ayırdı.
Kulüp basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, yaptığı yazılı açıklamada, “Teknik direktörümüz Roberto Carlos’un vermiş olduğu rapor doğrultusunda futbolcularımız Taşkın Çalış, Kenan Özer ve İbrahima Sonko ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Futbolcularımıza Akhisarspor’umuza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, futbol hayatlarında başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.
KOMBİNE SÜRELERİ UZADI
Acar, kombinelerle ilgili yaptığı açıklamada ise, "Taraftarlarımızdan gelen yoğun istek üzerine 2. yarı kombinesini 31.01.2014 Cumartesi gününe kadar uzatıyoruz. Hafta sonu oynayacağımız Balıkesirspor bilet satışları da Passolig internet sitesi üzerinden başlamıştır" dedi.
İşte Balıkesirspor maçı bilet fiyatları:
Misafir Takım: 20 TL
Kale Arkası: 20 TL
Maraton: 21 TL
Kapalı: 25 TL
VIP: 25 TL