“AKIL DEFTERİ” İSİMLİ TİYATRO OYUNU AFYONKARAHİSAR’DA SAHNE ALACAK

“AKIL DEFTERİ” İSİMLİ TİYATRO OYUNU AFYONKARAHİSAR’DA SAHNE ALACAK

İzmir Devlet Tiyatrosu tarafından hazırlanan “Akıl Defteri” isimli tiyatro oyunun Afyonkarahisar’da sahne alacağı belirtildi.
Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğündna yapılan yazılı açıklamada Akıl Defteri” isimli tiyatro oyunun 3-4 Şubat 2015 tarihlerinde Hattat Ahmet Karahisari Kültür ve Sanat sahne alacağı belirtildi. Oyun ile ilgili açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Jean-Claude Carriere yazdığı, Esen Özman’ın dilimize çevirdiği oyunun yönetmenliğini Levent Ulukut, yardımcı yönetmenliği ise Rüçhan Gürel üstleniyor. Akıl Defteri ile hayatına giren kadınların çetelesini tutan ve bununla övünen hukuk danışmanı Jean Jacques, iş hayatındaki maddi durumunun kendisine sağladığı olanaklarla günü birlik ilişkiler üzerine kurulu bir hayat sürmektedir. Bir sabah aniden Jean Jacques’in dairesine giren; sade, rahat, vurdumduymaz ve özgürlüğüne düşkün olan Susanne da acaba bu malum deftere dahil olacak mı? Levent Ulukut’un ve Gülay Toprak’ın rol aldığı oyun ilimizde 2 gece tiyatro severlerle buluşacak.”