Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Gündem

Akılalmaz olay! Kebap yerken…

Hatay'da kebap yerken jilet yutan adam ameliyat oldu

Yayınlanma:

Hatay‘da kağıt kebap yedikten sonra karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden adamın bağırsağından jilet çıkarıldı.

Hatay’da evine sipariş ettiği kağıt kebabını yedikten sonra karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden kişinin bağırsağında tespit edilen jilet, operasyonla çıkarıldı.

TIRAŞ MALZEMELERİNİ MASADA BIRAKTI

İLGİLİ HABER Ticaret Bakanlığı Şah Per Oyuncak’a İthalat Yasağı Getirdi
Hatay'da kebap yerken jilet yutan adam ameliyat oldu

Merkez Antakya ilçesinde özel bir hastanede tedavisi süren 69 yaşındaki İbrahim Arslan, geçen hafta evinde sakal tıraşı olduktan sonra tıraş malzemelerini masada bıraktığını anlattı.

BAĞIRSAĞINDAN JİLET ÇIKARILDI

Sipariş ettiği kağıt kebabını, tıraş olduğu masada ekmeğe sararak yediğini ifade eden Arslan, bir süre sonra karnında şiddetli ağrı hissettiğini söyledi. Ağrısı artınca özel hastaneye geldiğini belirten Arslan, çekilen röntgende, bağırsağında jilet tespit edildiğini öğrenince şaşırdığını kaydetti.

BAĞIRSAKLARINA ZARAR VERDİ

Masada unuttuğu ve kebap ekmeğinin altına yapışan jileti yanlışlıkta yuttuğunu aktaran Arslan, operasyonla jiletin çıkarıldığını anlattı. Operasyonu gerçekleştiren genel cerrahi uzmanı Opr. Dr. Necdet Sertkol da hastanelerine başvuran Arslan’ın karnında yabancı cisim tespit ettiklerini ve ameliyata aldıklarını söyledi.

Jiletin, hastanın ince ve kalın bağırsağına zarar verdiğini bildiren Sertkol, “Hastamızı hemen ameliyata aldık. Operasyon 2,5 saat sürdü. Bağırsağını yırtan cismin jilet olduğunu fark ettik. Jiletin başka organlarına zarar vermemesi hastamız için büyük şanstı” dedi. Sertkol, Arslan’ın bugün taburcu edileceğini belirtti. 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler