Akıncılar Derneği’nden Mttb’ye Ziyaret

Akıncılar Derneği’nden Mttb’ye Ziyaret

Akıncılar Derneği Malatya İl Başkanı Serkan Altıntop ve yönetim kurulu üyeleri Milli Türk Talebi Birliği (MTTB) Malatya Şubesini ziyaret etti.
MTTB Şube Başkanı Mücahit Balin ve yönetim kurulu üyeleri, Serkan Altıntop’a nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Balin, "Akıncılar ile MTTB geçmişte birlikte çalışmış ve faaliyet göstermiş ayrı çatı altında iki kardeş kurum gibiyken yıllar sonra Akıncılar Derneği’nin kapatılmasıyla bir araya bir ayrılık girmiş olsa da en azından Malatya’da Serkan Altıntop sayesinde tekrardan filizlenmiş olan bu kurum şimdi yine gündemimizde ve yine birlikte olduğumuz, faaliyet yaptığımız ve önem verdiğimiz bir kurum halini almıştır. Akıncıların ülke için önemli olduğunu söylememiz gerekir. Akıncılar her zaman toplumdan yana tavır almış ve toplumun refahı için mücadele etmiştir‘’ dedi .
Serkan Altıntop ise, "MTTB daha önceden tanıdığımız, bildiğimiz ve kendi yuvamız gibi gördüğümüz bir kurumdur. Burada hem değerli kardeşim Mücahit Beyin Şube Başkanı olması, hem davamızın birebir aynı olması bizleri buraya yakın kılan etkin bir unsurdur. MTTB ülke için ne kadar önemli olduğunu her zaman her branşta göstermiş ve kanıtlamıştır. Bizlerin davası şuurlu, dinamik, bilinçli, liyakat sahibi, imanlı, ihlaslı ve okuyan gençlerin yetişmesidir” ifadelerini kullandı.
Daha sonra iki kurum arasında birlikte yapılacak olan faaliyetler için görüşmeler yapıldı.