Aksaray’da Ihlara Festival Yürüyüşü

Aksaray’da Ihlara Festival Yürüyüşü

Aksaray’da 32. Uluslararası Aksaray Ihlara Kültür Turizm ve Sanat Festivali çerçevesinde Ihlara Vadisi’nde festival yürüyüşü gerçekleştirildi.
Aksaray Belediyesi önünde buluşan vatandaşlar, belediyenin yaptığı organizasyonla yaklaşık 18 otobüsle Ihlara Vadisi’ne hareket etti. Ihlara Vadisi girişinde yeniden buluşan vatandaşlar, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile birlikte Ihlara Vadisi parkurunda yürüyerek Belisırma köyünden çıktı. Yürüyüşün ardından Belisırma’da bulunan piknik alanında toplanan vatandaşlar burada yine belediye tarafından verilen yemeklerle karınlarını doyurdu. Ardından ünlü sanatçı Kazım Çiriş konseri gerçekleştirildi.
Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, festival boyunca vatandaşlar ile dolu dolu bir program yaptıklarını ve eğlendiklerini belirterek, “Festivalimiz gerçekten dop dolu geçti. Güzel konserler, ünlü sanatçılarımız ve oyuncularımız ile ilk kez gerçekleştirilen film festivalimiz de festivalimize bambaşka bir güzellik kattı. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha güzel çalışmalar yapacağız” dedi.