Aktaş Holding, kadın çalışanlarını unutmadı

Aktaş Holding, kadın çalışanlarını unutmadı

Aktaş Holding bu doğrultuda, ‘İş Yaşamındaki Kadın İçin Yaşam Dengesi’ başlıklı söyleşiye ev sahipliği yaparak, Yaşam Koçu ve Dr. İlay Yılmazer’i kadın çalışanlarıyla buluşturdu.

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi, İcra Kurulu Başkanı Sami Erol ile birlikte, Aktaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Aktaş’ın da yer aldığı söyleşide Dr. Yılmazer, kadınların iş ve sosyal yaşamlarında kendilerine dengeli bir yaşam benimsemeleri gerektiğine vurgu yaparak, dengeli bir yaşam kalitesinin de ruh sağlığını geliştirerek, kişinin motivasyonuna olumlu katkılar sağlayacağının altını çizdi.

Dr. Yılmazer ayrıca, iş-yaşam-aile dengesi kurma konusunda çalışanlara önemli bilgiler aktardı.

Önemli Bir Farkındalık Oluşturuyor

Programın sonunda söz alan Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, öncelikle tüm Türkiye’yi yasa boğan Türk Metal Sendikası üyesi kadın işçilerin yaşadığı talihsiz kazadan dolayı derin bir üzüntü yaşadıklarını kaydederek, “Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Başta kederli ailelerinin olmak üzere, Türk Metal Sendikası’nın ve ülkemizin başı sağ olsun” dedi.

Kadınlar Günü etkinliği ile ilgili konuşan Erol, kadınların toplumda hak ettiği saygıyı görmesi ve daha iyi yaşam şartları elde etme yolunda verdikleri mücadelenin bir simgesi olan 8 Mart tarihinin, bu anlamda önemli bir farkındalık ortaya koyduğunu söyledi.

Aktaş Holding olarak kadın istihdamına büyük önem verdiklerini anımsatan Erol, kadın çalışanlara olan desteklerinin süreceğini vurgulayarak, tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü yürekten kutladı.

Çeşitli Hediyeler Verildi

Keyifli geçen söyleşinin ardından ise Aktaş Holding tarafından, kadın çalışanlarına yönelik çeşitli hediyeler takdim edildi.