Albayrak'tan transfer açıklaması

Albayrak'tan transfer açıklaması

Albayrak, devre arasında yapılan transferlerin takıma katkı sağlamadığını belirterek, Galatasaray’ın tarihinde ilk defa devre arasını transfer yapmadan geçireceğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Galatasaray, sahasında ağırladığı Bursaspor ile 2-2 berabere kaldı. Sarı-kırmızılılarda karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, “Çok zor maçtı. İki tarafı da tebrik ediyorum. Bizim çok eksiklerimiz vardı. Hamit’in maçtan önce sakatlanması, Sabri’nin maç içinde sakatlanması bütün oyun planımızı alt üst etti. Bir puan bu tip maçlarda iyi bir puandır. Şampiyonluk için önemli bir puandır. Bu maç ikinci devrenin ilk maçı, önümüzde 16 maç var. Daha çok şeyler değişir. Bu kadar eksiğimize rağmen güçlü olan Bursaspor’a karşı iyi oynadık. Herkesin keyif aldığı bir maç oldu” dedi.

“DEVRE ARASINDA YAPILAN TRANSFER FAYDA GETİRMİYOR”

Galatasaray’ın tarihinde ilk defa devre arasını transfer yapmadan geçirdiğine dikkat çeken Albayrak, “Birçok arkadaşımız ayrıldı. Transfer yapamayız. Geçen dönemlerde devre arasında alınan oyuncuların takıma faydasının olmadığını görüyorsunuz. Devre arasında alınan oyuncuların fayda getirmeyeceğini düşünüyorum. Sakatlarımızın da iyileştiği zaman fazla bir takviye ihtiyacımızın olacağını düşünmüyoruz. Çok büyük ödemelerimizin olduğu için biz futbolcularımıza para vermek durumundayız. Yeni alınan oyuncu lig bitene kadar anca uyum sağlar. Ona verilecek parayı, futbolcularımıza vermenin daha iyi olacağını düşünüyorum” dedi.

“ENGİN İLE GÖKHAN’I KAZANMAK İSTERDİK”

Gönderdikleri futbolculardan 5 milyona yakın kar elde ettiklerini dile getiren Albayrak, “Biz buraya tasarruf için geldik. Birçok konuda tasarruf ettik. Bugün Emre Can’ı Denizlispor’a kiralık verdik. Stoper isterken, stoper kiralayacak duruma geldik. Engin çok sevdiğim bir futbolcu. Kazanmak isterdik ama son yaptığı hareket üzdü. Para atma olayı hoş karşılanmadı. Gökhan Zan da keşke oynasa ama olmuyor. Ben iki arkadaşımızın da oynamasını istiyorum. Bizden giden futbolcularımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.