Alevi Kültür Derneği’nden Ak Parti’ye Ziyaret

Alevi Kültür Derneği’nden Ak Parti’ye Ziyaret

Alevi Kültür Derneği Salihli Şube Başkanı Hasan Duran Öntaş ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti.
AK Parti İlçe Başkanı Ahat Aksoy ve ekibine yeni görevinde başarılar dileyen Alevi Kültür Derneği Salihli Şube Başkanı Hasan Duran Öntaş, “Her sivil kuruluşunda olduğu gibi bizlerin de sorunu var. Derneğimiz tarafından yaptırılan cemevinin elektrik ve su başta olmak üzere çeşitli giderleri var. Bu giderlerin karşılanmasında zaman zaman zorlanıyoruz. Dernek olarak biz şahsi yardımlar alıyoruz fakat bu yardımların kalıcı olmasını istiyoruz. Bu konuda bize yardımcı olursanız mutlu oluruz. Bizim AK Parti ile bir sıkıntımız yok. Bizler sizinle iç içeyiz. Hepside arkadaşlarımız dostlarımızdır” dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Ahat Aksoy ise yaptığı konuşmada, Alevi Kültür Derneği Salihli Şubesi’nin yaptığı ziyaretten memnun olduğunu belirterek, ”Bizler Türkiye sınırları içerisinde yaşıyoruz. Hangi etnik kökenden olursa olsun bir bütünüz. İnsanlarımızı Türk, Kürt, alevi, sünni diye ayrıştırmanın hiçbir anlamı yok. Hepimiz kardeşiz. İnsanlarımızın yaşadıkları şehirde mutlu olmaları için hazırlanan projeye gereken desteği her zaman vermeye hazırız." diye konuştu.