Ali İsmail Korkmaz Davası

Ali İsmail Korkmaz Davası

Eskişehir’deki gezi olayları sırasında yaralandıktan sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’ın Kayseri’de görülen duruşmasına katılmak üzere adliyeye gelen anne Emel Korkmaz, “Ali’nin canını aldılar ama ruhunu asla alamayacaklar” dedi.
2 Haziran 2013’de Eskişehir’deki gezi olaylarında yaralandıktan sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’ın Kayseri’de görülen 4’üncü duruşmasına katılmak üzere adliyeye gelen anne Emel Korkmaz, açıklamalarda bulundu. Davada adil yargılama beklediklerini belirten anne Korkmaz, “Adil bir yargılama bekliyoruz. Ali’nin canını aldılar ama ruhunu hiçbir zaman alamayacaklar. Biz katillerden hesap sormak için buradayız. Onlar inşallah geceleri ve gündüzleri acı içindeler. Vicdanları elbet bir gün onları sorgulayacaktır. Onlar çocuklarına dokunamayacak bir hale gelecekler” dedi.
Öte yandan, davanın görüldüğü Kayseri Adalet Sarayı çevresinde de geniş güvenlik önlemleri alınırken, bazı caddeler trafiğe kapatıldı.