Alişan Demet Akalın'ı yine kızdırıcak

Alişan Demet Akalın'ı yine kızdırıcak

Ünlü şarkıcı Alişan, Demet Akalın'ın kendisi hakkındaki sözlerine "O kişi benim muhatabım değil" diyerek cevap verirken, Çağla Şıkel'le ortaklığının devam edeceğini açıkladı.

Geçtiğimiz hafta sonu Kıbrıs Nuh'un Gemisi'nde sahne alan şarkıcı Alişan, hayranlarına coşkulu bir konser verdi. Alişan sahneye çıkmadan önce basın mensuplarıyla bir araya gelerek soruları yanıtladı.

Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın Twitter'dan yaptığı "Barıştık haberlerini Alişan kendi çıkarıyor. Bedava reklam kampanyası çoktan sona erdi" sözlerine ünlü şarkıcı "Ben o defteri kapatalı dört yıl oldu. Ben kapattığım defteri bir daha açmam. O kişi benim muhatabım değil" şeklinde yanıt verdi.

"Uzun süredir hayatımda kimse yok" diyerek kalbinin boş olduğunu söyleyen Alişan, yeni sezonda Çağla Şıkel'le ekranlarda olacağının müjdesini verdi.

Oyunculuk tekliflerini kabul etmediğini söyleyen Alişan, "Oyunculuk çok yorucu bir iş. Oyunculuk yaptığın zaman şarkı söyleyip sahne yapmaya vakit olmuyor. Benim gibi şarkı söyleyip oyunculuk yapan yok. Dizi yapacak olursam partnerimin Çağla Şıkel olması isterim" dedi.