Alkışlar Kenan İmirzalıoğlu'na...

Alkışlar Kenan İmirzalıoğlu'na...

Geçtiğimiz yıl Cihangir Münir Özkul İlköğretim Okulu'na 20 bin lira değerinde bir kütüphane yaptırarak eğitime destek veren Kenan İmirzalıoğlu, bayramda ise ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.


Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; İmirzalıoğlu'nun önemli yatırımlar yaptığı Marmaris'in Selimiye ilçesindeki halk, ünlü oyuncunun kestirdiği kurbanla çifte bayram yaşadı. Sanatçıya çok teşekkür eden vatandaşlar, evlerine kurban eti götürmenin mutluluğunu yaşadı. İmirzalıoğlu'nun gizli tutmaya çalıştığı yardım, 'fısıltı gazetesi' sayesinde ortaya çıktı.

Marmaris'teki köylüler, "Kenan İmirzalıoğlu, yüreği çok güzel bir insan. Onun sayesinde bu bayram çoluğumuza çocuğumuza kurban eti yedirebildik. Allah ondan razı olsun" dedi.

Rol aldığı dizi, film ve reklamlardaki başarısının yanı sıra mütevazı kişiliği ve yardımseverliğiyle de büyük takdir toplayan Kenan İmirzalıoğlu, 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminde şehit düşen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Bor İlçesi'ndeki kabrini de ziyaret etmiş ve gözyaşlarını tutamamıştı.