Almanya'da 'Can Feda'ya +18 şoku

Almanya'da 'Can Feda'ya +18 şoku

Başrollerini Kerem Bürsin ile Burak Özçivit'in paylaştığı 'Can Feda' filmi Avrupa turnesine, Almanya-Gelsenkirchen ile devam etti. Filmin gösterimi öncesi seyirciler büyük bir şok yaşadı. Filmin 'gençleri şiddete özendiriyor' gerekçesi ile +18 ibaresiyle gösterimine izin verildi. “Can Feda”da Türk askerinin sınır ötesi operasyonunda teröristlere karşı canını ortaya koyduğu mücadele anlatılıyor. 

Gösterim öncesi sevenleriyle buluşan Burak Özçivit çığlıklar ve tezahüratlarla karşılandı. Burak Özçivit herkesle tek tek fotoğraf fotoğraf çektirirken; dizi çekimleri sebebiyle Türkiye’ye dönmek zorunda kalan Kerem Bürsin’in de selamını iletti.

Bir hayranı Burak Özçivit'e “Ne olur gitme Burak, 5 dakika daha kal” diye seslendi.Ünlü oyuncu hayranlarına “Hepinize desteğiniz ve bu muhteşem karşılamanız için çok teşekkür ederim. Bir film yapmanın en güzel yanı sizlerle bir araya gelmek” sözleriyle karşılık verdi. 

Filmin 'gençleri şiddete özendiriyor' gerekçesi ile +18 ibaresiyle gösterimine izin verildi. Galaya bilet satın alan yüzlerce kişi 18 yaş altında oldukları için içeriye alınmadı. “Can Feda”da Burak Özçivit, sınır ötesi operasyonunda teröristlere karşı canını ortaya koyan Özel bir Tim’in komutanı Yüzbaşı Alparslan’ı canlandırıyor. Kerem Bürsin’in canlandırdığı Jet Pilotu Yüzbaşı Onur’u düşman hattından kurtarmak için başlayan macera, beklemedikleri bir savaşa dönüşüyor!