Almanya Zonguldaklılar Derneği Başkanı Karakulak Ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Zonguldak Milletvekillerine Ziyaret

Almanya Zonguldaklılar Derneği Başkanı Karakulak Ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Zonguldak Milletvekillerine Ziyaret

Almanya Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak ve yönetim kurulu üyeleri Zonguldak milletvekillerine nezaket ziyaretleri gerçekleştirdiler.
Merkezi Almanya’da bulunan Almanya Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak, Başkan Yardımcısı Mustafa Telli ve Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Kedi tarafından Zonguldak AK Parti ve CHP Zonguldak milletvekillerine yönelik nezaket ziyaretleri gerçekleştirildi. İlk olarak AK Parti Milletvekili Özcan Ulupınar’ı makamında ziyaret eden Karakulak, Telli ve Kedi Ulupınar’a Almanya’da faaliyetlerini sürdüren derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verirken, Ulupınar’ı Almanya’da Kasım ayında yapılacak olan Zonguldak Almanyalılar Derneği’nin Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma gecesine davet etti. Kendisine düzenlenen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar,”Başkan ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Derneğimizin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Dernekte görev alan en üst kademesinden en alt kademesindeki arkadaşlarımız çalışmalarını aralıksız sürdürmektedirler. Almanya’da en etkili derneklerimizden birisi yurt dışında gelenek ve göreneklerinden taviz vermeden yoluna devam eden etkili bir kuruluş. Bu derneğin kurulmasında bu yana emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Ardından AK Parti Milletvekili Ercan Candan’ ı ziyaret eden heyet, Candan’a derneğin faaliyetleri hakkında bilgi sunumunda bulunurken, Ercan Candan ise ” Arkadaşlarımızın nazik ziyaretleri bizleri onure etmiştir. Bölgemizin Almanya’da ki adeta gözü kulağı konumundalar. Kendileri düzenlenecek geceye bizleri de davet ettiler inşallah bir engel çıkmasa katılmayı düşünüyorum” diye konuştu. Daha sonra CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ile görüşen başkan ve dernek üyeleri Ali İhsan Köktürk’ de düzenlenecek olan gecenin davetiyesini takdim ettiler. Derneğin çalışmalarını yakımdan takip ettiklerini söyleyen Ali İhsan Köktürk,” Sağ olsunlar arkadaşlarımız Almanya’da yaşayan bölge vatandaşlarımızın temsilcileri. Bizlerde Ankara’dan Derneği yakından takip ediyoruz nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
Milletvekillerine yönelik düzenlenen ziyaretlerle ilgili bilgi veren Almanya Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak,” Ankara’da ilimizi temsil eden sayın milletvekillerimize yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte bir takım ziyaretler gerçekleştirdik. Zonguldak AK Parti ve CHP Milletvekillerini birebir ziyaret etme imkanını yakaladık sadece AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan ve CHP Milletvekili Mehmet Haberal hocamızın başka bir programları olduğu için kendileri ile görüşeme sağlayamadık onun dışında AK Parti Milletvekilleri Özcan Ulupıanar, Ercan Candan ve CHP Milletvekili Ali İhsan Köktürk ile görüşmeler sağlayabildik. Kendilerine derneğimizin çalışmaları ve Kasım ayında düzenleyeceğimiz Zonguldak Almanyalılar Derneği’nin Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma gecesine davet ettik. Biz dernek olarak hiç bir şekilde kişi kurum ve siyasi parti ayırımı yapmaksızın çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizim amacımız derneğimizin aracılığı ile Almanya’da yaşayan gurbetçi vatandaşlarımızın sosyal, kültürel ve diğer alanlarda daha fazla nasıl verimli olabiliriz? Yönetim kurulu arkadaşlarımızla bizler bunun çabası içerisindeyiz. Özellikle siyasi partiler gerek iktidar ve gerekse ana muhalefet partileri bizim için aynı seviyelerdedir. Dernek olarak bu çizgimizden asla ödün vermeyeceğiz. Ziyaretlerimiz esnasında bizlere yakın ilgilerini esirgemeyen Zonguldak milletvekillerimize yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.