Alpiş, 2 projesinde de erken teslim tarihine koşuyor

Alpiş, 2 projesinde de erken teslim tarihine koşuyor

Son projeleri 356 daireden oluşan Tuana Evleri ve 72 daireden oluşan Silva Balat’ı planladıkları bitiş tarihinden çok önce tamamlayıp daire sahiplerine teslim eden Alpiş Group, imalat aşamasının hızla sürdüğü 2 projesinde de, konut sahiplerine yine erken teslim müjdesi vermeye hazırlanıyor.

BİR ALPİŞ KLASİĞİ

Bursa’nın nitelikli projelerinden olan ‘Alpiş Aden House’ ve ‘Alpiş Hünkâr Konakları’ ile kentin gelişimine katkıda bulunduklarını ifade eden Alpiş Group Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Karaalp, her iki projeyi de 2018’in Aralık ayında teslim etmeyi planladıklarını belirtti.

İstanbul Caddesi üzerinde 2017 Ekim ayında ilk temeli atılan 690 daire ve 2.000 m2 mağazalardan oluşan ‘Alpiş Aden House’ projesinin son durumu ile ilgili bilgi veren Alpiş Group Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Karaalp, “Bursa’nın yeni cazibe bölgelerinden biri olacak İstanbul Caddesi üzerinde, Tuana Evleri’nin yanında 300 milyon TL yatırımla hayata geçen Alpiş Aden House, bölgeyle birlikte Bursa’ya değer katıyor. Aden House’ta inşaat seviyesi yüzde 75’e geldi. Bir yandan ince işçiliğini de yapıyoruz, orada da yüzde 65’ler civarındayız. Allah izin verirse Aden House projemizi, taahhüt ettiğimiz 2019 Mayıs ayından çok önce, 2018 sonunda teslim etmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Kentin en önemli ve en prestijli lokasyonu olarak gösterilen Odunluk Mahallesi’nde yine Alpiş Group imzası taşıyan Hünkâr Konakları’na dair de son bilgileri paylaşan Karaalp, “Aralık 2017 de başlayan bu projemizde inşaat aşamasını tamamladık. İnce işçiliklerle uğraşıyoruz ve orada da yüzde 50 seviyesine geldik. Bu projemizi de Alpiş Aden House gibi Aralık 2018’de teslim etmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

İŞ DİSİPLİNİ VE UYUMLU ÇALIŞMA VURGUSU       

Alpiş Group’un projelerini, taahhüt tarihinden erken teslim etme alışkanlığının atık bir gelenek haline geldiğini bundan da çok mutlu olduklarını ifade eden Karaalp sözlerini şöyle tamamladı: “Uzun süreli çalışmış olduğumuz ekip ve ekip arkadaşlarımızın uyumu, disiplinli bir proje yönetimi, bununla birlikte havaların da mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi projelerimizi erken bitirmemize vesile oluyor. Biz artık bunu alışkanlık haline getirdik. Tabi bu satışlara da yansıyor. İnşaat imalatı yükseldikçe vatandaşlarımız da taleplerini sıklaştırıyor. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza, Alpiş ailesine ve tabi ki bizlere teveccühlerini hiçbir zaman esirgemeyen çok değerli daire sahiplerimize teşekkür ediyorum.”