Altıeylül Belediyesi Hız Kesmiyor

Altıeylül Belediyesi Hız Kesmiyor

Altıeylül ilçe sınırları içerisinde olan Balıklı ve Çandır Mahallelerinin yol yapım çalışmaları devam ediyor. Yakupköy Mahallesinin 10 kilometrelik yol yapım çalışmaları bitti.
Yıllardır hizmet alamamış olan Yakupköy Mahallesinde daha önce çamur olan yolların yapım işinin tamamlanması mahalle sakinlerini mutlu etti. 10 km’den oluşan bozuk ve çamurlu yollar da 10 bin 438 ton 0-25 mm, 86 ton 0-5 mm, malzeme ile birlikte 36 bin 280 ton dağ malzemesi kullanılarak yol alt yapısı tamamlandı. Balıklı mahallesinde 10 km’lik yol çalışmaları tamamlanırken Balıklı yeni mahallesinin 5 km’lik yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Balıklı’yı Kepsut’a bağlanyan 2 km’lik bağlantı yolu tamamlandı. Çandır mahallesinde ise 5 km’lik yol temizlik çalışmaları başlatıldı.
Seçim çalışmalarında hizmetin en ücra yerlerden başlatılacağının sözünü veren Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, ana arteller haricindeki hizmet alamamış olan mahallelerin yol yapım çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini belirtti.
Hizmetin gelmiş olduğunu gören vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdiler. Kırsal mahalleleri oldukça fazla olan Altıeylül Belediyesi, yeni mahallelerin yol yapım çalışmalarına hız verdi. Çoğu yıllardır hizmet almamış olduklarından dolayı Altıeylül Belediyesi Fen İşleri Müdürü Yavuz Özaydın "Altıeylül Belediyesi olarak artık bu kırsal mahallelerimiz aynen şehirdeki gibi ayakları çamurdan kurtulmuş olacak diyerek, bu bypass edilmiş yolların üzerine kilitli parke taşı döşenecek" dedi.