Altın Portakal’a Katılan Sanatçılar Antalya’da

Altın Portakal’a Katılan Sanatçılar Antalya’da

51. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’ne katılacak sanatçı ve jüri üyeleri, Antalya’ya gelmeye başladı. Grup halinde Antalya’ya gelen sanatçılar havalimanında festival yetkilileri tarafından karşılandı. Bugün EXPO Center’da kırmızı halı geçişiyle başlayacak festival için gelen sanatçılar arasında İlyas Salman, Süleyman Turan, Melih Akalın ve Vildan Atasever gibi ünlü isimler yer aldı.
Melih Akalın, 51. Antalya Altın Portakal film festivalinde halkla iç içe olacakları için mutlu olduklarını söyledi.
Yeşilçam’ın ünlü ismi İlyas Salman da, buraya şov yapmaya gelmediğini belirterek "Gürcistan’da çektiğim film için buradayım. Türk sinema emekçilerinin son yılda çektikleri ızdırapları karelerde izlemeye geldim. Yasakların olduğu hiçbir yerde ben insanlığın olacağını zannetmiyorum” dedi.
Yeşilçam’ın emektar sanatçılarından Süleyman Turan da, bir Altın Portakal’da daha burada olduklarını belirterek "Çok mutluyuz. Altın Portakal Türk sinemasının kalbinin attığı yer. Biz o atışların ritmine uyup buradayız. Her yıl geliyoruz. Genç arkadaşların heyecanlarına ortak oluyoruz” diye konuştu. Ülke genelinde yaşanan olaylarla ilgili ise Turan, tüm vatandaşları sağduyuya davet ederek, her şeyin daha güzel olacağını söyledi.