Altınok, Veda Ziyaretlerine Başladı

Altınok, Veda Ziyaretlerine Başladı

Bartın’da 3 yıl süre ile görev yaptıktan sonra Emniyet Genel Müdürlüğü emrine görevlendirilen Bartın Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun’a veda ziyaretinde bulundu.
Bartın’da görev yaptığı süre boyunca uyumlu bir çalışma süresi geçirdiklerini belirten Emniyet Müdürü Altınok, “Öncelikle İl Merkezinin güvenliğine ve asayişine yönelik çalışmalarda İl Genel Meclisinden büyük destek gördük. Başta şehre kamera güvenlik sisteminin kurulma çalışmaları olmak üzere yine şehirdeki emniyet hizmetlerinin daha sağlıklı yürütülmesinde katkısı olacağına inandıkları Trafik Şube Müdürlüğü binasının yer tahsisini yaparak Bartın’a kazandırılmasında büyük katkısı olan İl Özel İdaresine ve İl Genel Meclisine katkılarından dolayı tekrar şahsım ve emniyet teşkilatımız adına teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Dursun, “3 yıl boyunca Bartın’da yürütmüş oldukları görev süresi içinde İl Genel Meclisimiz ile uyum içerisinde müşterek yürütmüş olduğumuz çalışmalardan dolayı kendisine şahsım ve il genel meclisimiz adına teşekkür ediyor, ayrıca yeni görev yerinde de kendisine başarılar diliyoruz” dedi.