Altınordu, Vali Toprak’ı Ziyaret Etti

Altınordu, Vali Toprak’ı Ziyaret Etti

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, İzmir Valisi Mustafa Toprak’ı U-12 Cup’a davet edip, yapılması planlanan Belevi Tesisleri hakkında da bilgiler aktardı.
Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, İzmir Valisi Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret etti. Vali Toprak’ı, 3-5 Nisan 2015 tarihlerinde organize edilecek olan Uluslararası U-12 Cup’a davet eden Özkan, Belevi’de yapılması planlanan tesisler hakkında da özel hazırlanan maket üzerinden bilgi verdi. “Turnuvanın başlama vuruşunu hep birlikte yapacağız” diyen Özkan, Vali Toprak’a imzalı davetiyesini de takdim etti.
İzmir’in çok önemli kulüpleri barındırdığını ifade eden İzmir Valisi Mustafa Toprak ise, “Altınordu, bir marka değer olarak kendi ekonomisini çevirebilen, Türkiye’de örnek bir futbol kulübü olması yanında dünyada saygıyla tanınmayı hedef edinmiş güzide bir kulüptür” dedi.
Sporun her yaşta, herkes için yapılması gerektiğini belirten Vali Toprak, “Daha önceki çalışmalarınızla futbolun centilmenliğini güzel turnuvalarla gösterdiniz. 3-5 Nisan 2015 günü dünya tarihi için çok önemli olan Selçuk ilçemizde diğer kıtalardan ve ülkemizden güzide kulüplerimizin de katılacağı U-12 İzmir Cup’ta tekrar göstereceksiniz. Şimdiden bu organizasyonun başarılı geçmesini temenni ediyorum, gayretli çalışmalarınız için tebrik ve teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Sporun ruhunda kardeşlik, birlik ve beraberlik olduğunu söyleyen Vali Toprak, şöyle konuştu:
“Selçuk ilçemizin Belevi beldesine yapmayı planladığınız Altınordu Futbol Sosyal Girişimi Belevi Yerleşkesi kompleks yapım planınızı da çok değerli buluyorum. İl Valisi olarak yasal yetki ve sorumluluklarım içinde elimden gelen desteği vermeye hazır olduğumu da belirtmek isterim.”