Altınordu’da Yeşil Alan Çalişmalari Hızlandı

Altınordu’da Yeşil Alan Çalişmalari Hızlandı

Ordu’da Altınordu Belediyesi’nin ilçe genelinde başlattığı yeşil alan çalışmasına hız verdi.
Çalışmalar kapsamında Altınordu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Karşıyaka Mahallesi’nde geçen günlerde başlatılan yeşil alan çalışması son aşamaya geldi.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Karşıyaka Mahallesi’nde yapımına başlanılan ve içerisinde, fitness, oturma alanları ve otoparkın da yer aldığı ‘Yeşil Alan’ çalışmaları son aşamaya getirildi. Çalışmaları yerinde inceleyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, göreve geldiği günden itibaren ilçenin daha yeşil olması amacıyla yoğun bir çalışma yürüttüklerini söyledi.
Yeşil alan çalışmalarının daha kapsamlı olarak devam ettireceklerini ifade eden Belediye Başkanı Engin Tekintaş, amaçlarının her mahalleye daha modern bir yeşil alan kazandırmak olduğunu söyledi. Başkan Engin Tekintaş, "Ben göreve gelmeden önce hemşehrilerime daha yeşil bir Altınordu inşa edeceğimize dair söz vermiştik. Verdiğimiz bu sözleri yerine getiriyoruz. Çalışmalarımız sadece belli alanlarda değil Altınordu ilçemizin hemen hemen tüm mahallelerinde devam edecek.Bizim buradaki amacımız; Altınordu ilçemizi daha modern bir ilçe haline getirmek, bunun için’de insanlarımızın birlikte vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturmaya gayret ediyoruz" dedi.