Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Pazartesi

15°/

Salı

16°/

Çarşamba

10°/

Perşembe

10°/

Cuma

/

Cumartesi

10°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Diğer

Amatör Balıkçılar Başkan Gençer’e Projelerini Anlattı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde faaliyet gösteren Ali Çetinkaya Amatör Balıkçılar Derneği yönetimi, Belediye Başkanı Rahmi Gençer’i ziyaret ederek projelerini anlattı.Ali Çetinkaya Amatör Balıkçılar Derneği Başkanı Muharrem Parmaksız,...

Yayınlanma:

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde faaliyet gösteren Ali Çetinkaya Amatör Balıkçılar Derneği yönetimi, Belediye Başkanı Rahmi Gençer’i ziyaret ederek projelerini anlattı.
Ali Çetinkaya Amatör Balıkçılar Derneği Başkanı Muharrem Parmaksız, amatör balıkçılar olarak adaların ve denizin temizliğine sahip çıkmak ve belediye ile birlikte temizlik projesi yapmak istediklerini bildirdi. Parmaksız, “Eylül ayında Ayvalık’ın kurtuluş gününde “Balığa çıkmak istiyorum” sloganıyla bir proje gerçekleştirmek istediklerini iletti. Ayvalık Belediye Başkanı Gençer de, derneğin bu düşüncesini destelediklerini bildirdi. Gençer, belediye olarak geçtiğimiz aylarda büyük çaplı temizlik kampanyası yaptıklarını, baharda daha geniş çaplı bir temizlik yapacaklarını söyledi. Gençer, Amatör Balıkçılar Derneği’nin bu projeye dahil olarak adaların temizliğini yapmasının kampanyayı güçlendireceğini söyledi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler