Amatör Haftasında, Kağıtsporlu Karatecilerden Madalya Yağmuru

Amatör Haftasında, Kağıtsporlu Karatecilerden Madalya Yağmuru

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Karateciler, amatör haftası etkinlikleri kapsamında Karate turnuvasında kırk madalya kazandı.
30 Eylül-06 Ekim tarihleri arasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile ortaklaşa yapılan Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında, Çayırova’da Karate turnuvası yapıldı. Çayırova Spor salonunda yapılan turnuvaya Kocaeli genelinden 150 karateci katıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü ise turnuvaya, alt yapısında yer alan 46 sporcuyla katıldı.
Oldukça çekişmeli geçen müsabakaları Karate İl temsilcisi Eyüp Karaaslan’da izledi. Şampiyonada 15’i Altın, 9’u Gümüş, 16’sı Bronz olmak üzere toplam 40 madalya kazanan mavi beyazlı karateciler, müsabakaların ardından madalyalarını düzenlenen törenle aldı. Karate de altyapıda elde edilen başarılar ve amatör haftası ile ilgili açıklamalarda bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Genel Sekreteri ve branş sorumlusu Fatih Özkaraaslan, Kocaeli’nin sporla yaşayan bir şehir olduğunu; daha iyi bir yaşam kalitesine sahip olmak isteyen herkesin spor yapması gerektiğine vurgu yaptı.
Amatör spor kulüplerinde Türkiye’nin marka kulübü haline gelen kulübümüz, amatör sporlara Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun verdiği destek doğrultusunda her daim devam edecektir. Gençlerin spora yönelmesi için çalıştıklarını söyleyen Kulüp Genel Sekreteri Fatih Özkaraaslan, “Gençlerimiz boş zamanlarında başka arayışlarda olmasın, Gençlik faaliyetlerine katılsın, spor salonlarına koşsun, enerjisini spor yaparak atsın istiyoruz” dedi.