Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Kayseri Başkanı Musa Soykarcı:

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Kayseri Başkanı Musa Soykarcı:

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Kayseri Başkanı Musa Soykarcı ve beraberindeki heyet Kayserispor Kulübü’ne ziyarette bulundu.
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Kayseri Başkanı Musa Soykarcı ve beraberindeki heyet ligin başlamasıyla birlikte Kayserispor Kulübü yönetimine ziyarette bulundu.
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Kayseri Başkanı Musa Soykarcı “Bu hafta liglerimiz başlıyor. Hem sizleri görmek hem de Kayseri sporumuza amatör spor camiası olarak her zaman arkasında olduğumuzu her zaman destekçisi olduğumuzu belirtmek için buraya geldik. Ben her zaman şunu söylüyorum; Öncelikle Kayseri’de kaldığınız için gerçekten de mutluyuz. Ülkemizde hep başarıya endeksli durumlar oluyor. Takım başarılıysa her şey iyi başarısızsa her şey kötü gibi bir intiba var. Sizin Kayseri’de çok iyi işler yaptığınıza inanıyoruz ama bir şekilde bu takım lig düştü” dedi.
Soykarcı “Biz başta Recep Başkan ve siz olmak üzere Kayserispor ’un kurumsallaşmasında, tesisleşmesinde ve Türk futboluna milli takımımıza bulduğunuz getirdiğiniz futbolcular konusunda çok başarılı olduğunuza inanıyoruz. Tüm Türkiye’de bunu taktir ediyor. Dün Riva’da bir toplantımız vardı. Bizim tesisler gibi orada çok güzel olmuş. Kayserispor ’da ki tesisler hiçbir süper ligde olmayan tesisler olarak görüyoruz. Sezonumuz Orduspor’la başlıyor. Kulübümüzün süper lige çıkacağı görüşümüz tamdır. Destekçiniziz inşallah bunu da başarırsınız tek temennimiz bu ama kurumsallaşmada olsun tesisleşmede olsun her türlü yaptığınız çalışmaları da taktir ile karşılıyoruz. Biz amatör camia olarak her zaman yanınızdayız” diye konuştu.
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma “Kapımızın çok açılmadığı bir dönemde bütün kadrosuyla buraya gelmesi bizi onurlandırdı. Kayserispor son 10 yılda hem şehrimiz adına hem de ülkemiz adına çok büyük başarılar elde etti. Üzülerek söylüyorum ki geçen sezon ne olduğunu çok da kestiremediğimiz henüz gerçek sebebini de bulamadığımız. 10 dan fazla sebebin bir araya gelmesi ile küme düştük” dedi.
Hurma “Ben şunu söylemiştim küme düşen kulüp değil takımdır. Kulübümüz hala Türkiye’nin en prestijli en saygın kulüplerinden biridir. Gayet tabi ki camiamız ve sizin desteklerinizle kulübümüz bulunduğu yerden kalkacaktır. Bu sezon bütün çalışmalarımızı biz bu şekilde yaptık. İyi bir kadro elimizde var. Bu kadroyu daha da güçlendirmek için elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.