Amatör Spora Büyükşehirden Büyük Destek

Amatör Spora Büyükşehirden Büyük Destek

Büyükşehir Belediyesi, Bursa’da faaliyet gösteren 185 amatör spor kulübünün bu yılki katılım payı olan yaklaşık 100 bin TL’yi ödedi.
Bursa’da amatör spor kulüpleri kapanma noktasına getiren ‘katılım payları’ artık Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ödeniyor. Büyükşehir Belediyesi’nin ödemeyi üstlendiği 185 amatör spor kulübünün yaklaşık 100 bin TL değerindeki katılım payı, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na gönderildi.
Bursa’yı her alanda olduğu gibi sporda da marka bir kent haline getirmek amacıyla çalışmalarına yön veren ve sporda tesisleşmeye önem veren Büyükşehir Belediyesi, sporu ve sporcuyu desteklemeye devam ediyor. Bursa’da tüm kurum ve kuruluşların spor yatırımlarını destekleyen Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerini kapanma noktasına getiren katılım paylarının karşılığı olarak bu yıl yaklaşık 100 bin TL destekte bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin talimatıyla, amatör spora kendini adayan sporcuların ve idealist gençlerin yetişmesi için Bursa’da amatör spor kulüplerine bu yıl da destek verildi. Kentin tüm bölgelerine tesisler kazandıran Büyükşehir Belediyesi, bu büyük destekle Bursa’da sporun büyük adımlar atmasına da katkı sağlamış oluyor.
‘Spor kenti Bursa’ hedefiyle spora desteğin süreceğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, gençlerin spora teşvik edilmesinin önemine değindi. Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ödemeyi üstlendiği 185 amatör spor kulübünün yaklaşık 100 bin TL değerindeki katılım payı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na gönderildi.