Amazon Prime Türkiye'de!

Amazon Prime Türkiye'de!

Amazon'un abonelik sistemi Amazon Prime Türkiye'ye geldi. Peki Amazon Prime'ın Türkiye'deki abonelik ücreti ne kadar? İşte bilmeniz gereken her şey...

ABD merkezli teknoloji şirketi Amazon'un abonelik sistemi Amazon Prime, Türkiye'de kullanıma girdi.  
  
Amazon Prime abonelik ücreti aylık 7,90 TL olarak belirlendi. Söz konusu fiyata Prime Video ve Prime Gaming servisleri de dahil. 
  
Söz konusu abonelik sistemi sayesinde kullanıcılar hızlı kargo ve ertesi gün teslimat gibi seçeneklerden yararlanabiliyor. 

"İstanbul, Bursa ve Kocaeli'de aynı gün içinde teslimat"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Amazon.com.tr Ülke Genel Müdürü Richard Marriott, Amazon Prime'ı Türkiye'deki müşterileriyle buluşturdukları için oldukça mutlu olduklarını belirtti.

Marriott, şunları kaydetti:

"Bedava ve hızlı kargo hizmetiyle öne çıkan Amazon Prime, geçerli ürünlerde İstanbul, Bursa ve Kocaeli'de 50 TL ve üzeri alışverişlerde aynı gün teslimat hizmeti sunuyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli, Antalya, Manisa, Bolu ve diğer 10 ildeki üyeler ise harcama limiti olmaksızın ertesi gün teslimat hizmetinden ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Açılışta Samsung, Under Armour, Maybelline, LEGO, Philips, Omo, Prima, L'oreal Paris, Puma, Bose, HP, Lenovo ve daha birçok marka Prime teslimat kapsamında tüketicilerle buluşuyor."

 
Ayrıca üyeler Netflix benzeri dizi, film platformu olan Prime Video'ya da erişim sağlayabiliyor. Türkiye'deki kullanıcılar ayrıca söz konusu servisleri ilk 30 gün boyunca ücretsiz olarak deneyebilecekler. 

Benzer bir özellik geçtiğimiz dönemde Netflix tarafından iptal edilmiş, daha sonra bir dönem ücretsiz olan 30 günlük deneme dönemi için 1.99 TL ücret talep edilmişti. 
  
Şirkete yakın kaynaklara göre, şirket Amazon Basics ürünlerini yakında Türkiye'ye getirmeyi planlıyor.