Anaç’tan Başkan Külcü’ye Ziyaret

Anaç’tan Başkan Külcü’ye Ziyaret

AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, görev süresinde tüm parti teşkilatlarıyla birlikte el ele vererek güzel çalışmalar imza atacaklarını söyledi.
Başkan Külcü’nün hayata geçirdiği projeler ve yaptığı çalışmaların ülke çapında yankı bulduğunu dile getiren Anaç, “Başkanımız dün yılın en iyi belediye başkanı seçilmiş, bizde basından öğrendik. Bu sebeple başkanımızı bizlerde tebrik ediyoruz. Bu sebeple başkanımızın başarılı ve hayırlı hizmetlerinin bundan sonra da süreceğinden şüphemiz yok. Bizi misafir ederek ağırladığı içinde kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de, seçilmiş olma duygusunun insanlara bir haz verdiğini belirterek, “İster siyasi partilerde isterse sivil toplum kuruluşlarında olsun seçilme duygusu insanı mutlu eder. Biz vizyon ve misyonumuz gereği sadece tatmin olmak arzusuyla değil, seçildiğimiz yerleri bir hizmet kapısı olarak görerek değerlendiririz ve hayata da böyle bakarız. Biz belediye başkanı olarak yaptığımız her hizmetimizde bize oy veren, oy vermeyen her mahallemizi ve seçmenimizi bir görmek durumundayız. Yakamızda parti rozetimizle gezmiyoruz. Belediye başkanlıkları da bir siyasi makamlardır. Bir kadronun mensubu olarak belediye başkanlığı yapılmaktadır. Adaylığımız ve seçim dönemlerindeki çalışmalarımız öyledir. Tarafsız, yansız olduğumuz durum ise hizmetimizdeki adalettir. Bende sizlerin içerisindeki bir kardeşiniz olarak, yaptığınız ve yapacağınız bütün çalışmalarınızda yanınızda olacağım” dedi.
2001 yılında kurulan AK Partinin 14, yılını geride bıraktığını dile getiren Başkan Külcü, “İktidar olduğumuz 13 yıllık dönem ülke adına istikrar olarak anılacak ve sadece istikrar içerisinde bir yönetim olarak kalmayıp, o dönem içerisinde yeni Türkiye’nin inşası, ülkenin değişimi, dönüşümü, modern dünyanın arzuladığı bir devlet yönetimi nasıl olacak, onun adeta adım adım örüldüğü ve inşa edildiği bir dönem olarak da tarihe geçecektir. Yine bizi bilen ve tanıyanlarda o dönemin içerisinde benimde annem ve babam vardı diye bizleri hayırla yad edeceklerdir. Bunu da çok büyük bir mutlulukla ifade edebiliyorum. Bu da bu kadar uzun süre iktidarda kalmış bir parti açısından özellikle değerlendirilmesi gereken bir durumdur. AK Parti’nin başarısındaki en büyük pay partili arkadaşlarımızındır” diye konuştu.