Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Müsabakaları

Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Müsabakaları

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Müsabakaları sona erdi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Judo Federasyonu tarafından organize edilen Anadolu Yıldızlar Ligi Doğu Anadolu H Grubu Judo Müsabakaları’na Iğdır, Muş, Elazığ, Bitlis, Bingöl, Malatya, Kars, Tunceli ve Van illerinden sporcular katıldı. Bitlis Merkez Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda, sporcular birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler. Yapılan müsabakalar sonucunda Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Takımı sporcularından 42 kilogramda Ejder Toktay, 50 kilogramda Bayram İpek ve 73 kilogramda Mustafa Ayhan grup birincisi olurken, 38 kilogramda Uğurcan Dinler, 46 kilogramda İsa Hindi, 55 kilogramda Sinan Tayyan ve 60 kilogramda ise Adar Fidan grup ikincisi oldu.
Milli Takım Judo Antrenörü Rakip Arslan, Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Müsabakaları’nda Van’ı temsil ederek grup birinciliği ve ikinciliği kazanan sporcuları tebrik ettiğini belirterek, “Sporcularımız en iyi şekilde mücadele sergileyip kendi kilolarında 7 sporcumuz grup birincisi ve grup ikincisi olarak bizlere en güzel mutluluğu yaşattılar. Bizlere vermiş olduğu destek ve ilgilerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi.