Andre Ayew Fenerbahçe'ye doğru

Andre Ayew Fenerbahçe'ye doğru

Marsilya'nın yeni hocası Marcelo Bielsa, Ganalı yıldızı kadrosunda düşünmüyor. Bu durum da 24 yaşındaki yıldız için tüm şartları zorlayan Fenerbahçe'nin işine geliyor.

Teknik direktör Ersun Yanal’ın geçtiğimiz sezon vurgu yaptığı kadronun yüksek yaş ortalamasını düşürmeyi hedefleyen Fenerbahçe, belirlediği yıldızlarla ilgili takibini sürdürüyor. Sarı- Lacivertliler’in son dönemde temaslarını hızlandırdığı Andre Ayew’de sıcak gelişmeler var... Astronomik rakamlarda transfer teklifi alan Emmanuel Emenike ve Moussa Sow ile bedelini bulması halinde satılacak olan Meireles’in gönderilmeleri gündeme gelirken, Ganalı yıldızın transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Marsilya’nın yeni hocası Marcelo Bielsa’nın, 24 yaşındaki futbolcuyu yeni sezon kadrosunda düşünmediği ve satılması için yönetime rapor verdiği öğrenildi.

Her şey onun için

Sol kanatta görev yapan ve asist özelliği ile öne çıkan Ayew için Fransızlar daha önce 10 milyon Euro bonservis bedeli belirlerken, son gelişmeler Fenerbahçe’nin elini güçlendirdi. İlk görüşmelerde bu rakama yakın bir teklif sunan Sarı- Lacivertliler, bu transferi gerçekleştirmeyi hedefliyor ve tüm şartları zorluyor.

YAŞI: 24

BOYU: 1.76 m

DOĞUM YERİ: Fransa

MİLLİ TAKIMI: Gana

MİLLİ MAÇ SAYISI: 19 Maç, 4Gol

OYNADIĞI KULÜPLER:

Marsilya, Lorient, Arles

PİYASA DEĞERİ: 10 milyon Euro