Ankara Alışveriş Festivali’nin Otomobil Talihlileri Belli Oldu

Ankara Alışveriş Festivali’nin Otomobil Talihlileri Belli Oldu

Ankara Alışveriş Festivali’nin (Ankara Shopping Fest-ASF) hediyesi 13 lüks otomobilin sahipleri belli oldu. 10 talihliden üçü Ankara dışındaki illerden gelerek Başkent’te alışveriş yapanlardan çıktı.
“Şimdi Ankara’da Olmanın Tam Zamanı” sloganıyla 29 Ağustos-14 Eylül tarihleri arasında üçüncüsü düzenlenen Ankara Alışveriş Festivali’nin (Ankara Shopping Fest-ASF) hediyesi 13 lüks otomobilin sahipleri belli oldu.
Ankara Ticaret Odası’ndan yapılan açıklamaya göre, ASF hediyesi olarak dağıtılan 1 Porsche Cayman, 6 Audi A3 ve 6 Audi A1 otomobillerinin asil ve yedek talihlilerinin isimleri belli oldu.
16 gün süren festivalde her 50 TL’lik alışveriş, hediye otomobiller için bir çekiliş hakkı kazanmıştı. Otomobil talihlilerinin belirlenmesi için 2 Ekim Perşembe günü ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda bulunan ASF Çalışma Ofisi’nde Ankara 46. Noter Katibi ile Milli Piyango yetkilileri huzurunda çekiliş yapıldı. Otomobiller Kasım ayında talihlilerine teslim edilirken, ÖTV ve KDV dışındaki tüm yasal sorumluluklar talihliler tarafından karşılanacak.
Otomobillerin sahiplerini bulması için yapılan çekilişte, 13 otomobil talihlisinden 10’u Ankara’da ikamet edenlerden çıkarken, 3 talihli Zonguldak, Denizli ve Balıkesir’den çıktı.
“ASF HEM ANKARA’YA HEM DE ALIŞVERİŞ YAPANLARA KAZANDIRDI”
Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, Ankara Alışveriş Festivali’nin vatandaştan esnafa ve kente kadar tüm kesimlere yarar sağladığını belirterek, “ASF hem Ankara’ya hem de alışveriş yapanlara kazandırdı. Talihliler otomobillerini güle güle kullansınlar” dedi.