Ankara'da kanlı çatışma: 3 ölü

Ankara'da kanlı çatışma: 3 ölü
Ankara’da kendisini rahatsız eden şahsı karakola şikâyete gelen kadın, karakol önünde rahatsız eden kişi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Karakol görevlileri de şahsı vurarak etkisiz hale getirdi. Çıkan olayda, genç kadın ve kız kardeşi ile saldırgan hayatını kaybetti. Saldırganın polis olduğunun öğrenilmesi şaşkınlık yarattı.
ŞİKAYET İÇİN KARAKOLA GİTTİ

Olay, akşam saatlerinde Beysukent Polis Merkezi önünde gerçekleşti. İddiaya göre, ablası Nuray Atay ve çocuğu ile karakola gelen Şengül Ö., kendisini rahatsız ettiğini ileri sürdüğü Bircan T’yi karakola şikayet etti. Şikayetin ardından buradan ayrılan genç kadın, iş yerine döndü. Bir süre sonra şikâyet ettiği şahsın kendisini rahatsız etmesi üzerine genç kadın, aracıyla karakolunun yolunu tuttu.

ARACA KURŞUN YAĞDIRDI: 3 ÖLÜ

Bu sırada kendini takip eden Bircan T., 06 BV … plakalı araçla, genç kadını takibe başladı. Kadını karakolun bulunduğu sokakta sıkıştıran Bircan T., araçtan inerek, silahını çekti. Bircan T., Şengül Ö., çocuğu ve ablası Nuray A’nın bulunduğu 06 ZSY 52 plakalı araca kurşun yağdırdı. Bunun üzerine karakolda görevli polis şahsa silahla karşılık verdi. Çıkan çatışmada Nuray A. bulunduğu araçta, Bircan T. ve Şengül Ö. ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

SALDIRGAN POLİS ÇIKTI

Polis ekipleri çevre güvenliği alıp, olay yerinde inceleme yaptı. Yapılan incelemede 15 boş kovan bulunurken, 8 kovanın kadının bulunduğu araca isabet ettiği öğrenildi. Kadını ve kız kardeşini vuran Bircan T.’nin de polis memuru olduğu kaydedildi.

Savcının yaptığı incelemenin ardından otomobilde bulunan Nuray A.’nın cenazesi adli tıp morguna kaldırıldı.