Annelerin en güzeli

Annelerin en güzeli

Karaman’ın Göktepe beldesinde oturan Şefika Altunsoy (49), bir kez evlenip boşanmıştı. Çocuğu olmayan ve bir daha da evlenmeyi düşünmeyen Şefika Altunsoy anne olmayı her şeyden çok istiyordu. Ölen babasından kalan maaşla ve bahçesinde yetiştirdikleriyle geçinen kadın, koruyucu anne olabilmek için başvuruda bulundu.

O HİÇ VAZGEÇMEDİ

Defalarca yaptığı başvurulara sırf evli olmadığı için olumsuz yanıt verildi. Ama yılmadı. Yaşadığı küçük beldede hakkında çıkacak söylentileri de göz ardı etti. Güzel haber 9 yıl önce geldi. Şimdi 13 yaşında olan Sude’nin bakımını üstlendi ilk olarak. Sude’nin yalnız büyümesini istemediği için şimdi 9 yaşında olan Cemre’nin de koruyucu annesi oldu.

BEKAR, MUTLU, ÇOCUKLU

Dün Cemre’nin aileye katılmasının 4’üncü yıldönümüydü. Sude ve Cemre’ye hem anne hem de baba olmaya çalışan Şefika Altunsoy kızlarının isteği üzerine bakımını üstlendiği 3 kediyi de sahiplenerek ailesini büyüttü. Hem o annelik hayaline kavuştu, hem de kızları mutlu bir evde büyüme şansı yakaladı. Cesur bir annenin sıcak kucağında...