Annesi ve ağabeyini bıçaklayarak öldürdü!

Annesi ve ağabeyini bıçaklayarak öldürdü!

Bağcılar'da 4 ay önce, annesini ve ağabeyini bıçaklayarak öldürmekten yargılanan 35 yaşındaki Selçuk İçer hakim karşısına çıktı.Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada kendisini savunan İçer, “Ailemden devamlı 'Çalışmıyorum' diye şiddet görüyordum. İş arıyordum, fakat bulamıyordum. Bu nedenle annem ve ağabeyim beni devamlı dövüyordu, sopayla dövüyorlardı, her zaman bu şiddete maruz kalıyordum" dedi.

“SON İKİ AYDIR KENDİMİ İYİ HİSSETMİYORDUM"
Sanık İçer savunmasına şöyle devam etti: Son iki aydır kendimi iyi hissetmiyordum, üstüme bir haller geliyordu, olay günü ağabeyim beni televizyon izlerken karşı aynadan beni izliyordu, bana pis pis bakıyordu. Ben mutfağa bir kaç kez girip çıktım, sonra onu mutfakta gördüm, bir anda kendisine saldırdım, nasıl olduğunu anlamadım, ağabeyimle kavga ettik. 'Çık evden git' dedim, 'Kendimi iyi hissetmiyorum, git' dedim, sonra tekrar kavgaya başladık. Ağabeyim masada bulunan bıçakla bana saldırmaya başladı. Sol karnımın yan tarafından yaralandım. Ben odaya kaçtım. Odada ekmek bıçağını gördüm, sonra üzerine doğru gittim. 'Çık evden git' dedim. Bu sefer elindeki çaydanlıkla üzerime gelmeye başladı, beni dinlemedi. O sırada ben bıçağı sapladım. Annem de koltuk değnekleri ile üzerime gelirken, ben de anneme 'Bu olaylar hep senin yüzünden oldu' dedim. Sonra anneme bir tane salladım, yere düştü, yere düşünce kaç kere daha bıçak vurdum bilmiyorum."

“PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRMEDİM"
“Psikolojik tedavi görmedim, ancak daha önce ekstasy kullanıyordum" diyen sanık İçer, “2007 yılında psikolojik tedavi için doktora gitmiştim. Çünkü kız arkadaşım yüzünden problemler yaşıyordum. Yatarak tedavi görmedim, hastanede doktor bana ilaç yazdı, ilacı kullanmadım" diye konuştu. Sanığın avukatı da, “2015 yılında ağabeyi Oğuz'un, müvekkilimi yaraladığına dair polise intikal etmiş olay olduğunu öğrendim. Dosya numarasını öğrenip bildireceğim. Müvekkilimin bıçakta parmak izi çıkmamıştır" şeklinde konuştu.

SAĞLIK EVRAKLARI İSTENDİ
Tanıkların dinlenmesine ve sanığın psikolojik tedavisi ile tıbbi evrakların sağlık kuruluşundan istenmesine karar veren mahkeme heyeti, duruşmayı erteledi.

2 KEZ MÜEBBET İSTENİYOR
İddianameye göre olay şöyle oldu: Bağcılar'da 15 Ağustos 2016 tarihinde polise bıçakla yaralama olayı ihbarı yapıldı. İhbar üzerine olay yerine giden polis, şüpheli Selçuk İçer'i elinde kanlı bir bıçak ile otururken gördü. İçer, polise evin içerisinde annesi Reyhan İçer (59)ve ağabeyi Oğuz İçer'i (41) bıçakla öldürdüğünü söyledi. Başlatılan soruşturma sonunda savcılık, Selçuk İçer'in “Kasten öldürme" suçundan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.