Annesini ararken trenin altında cesedini buldu

Annesini ararken trenin altında cesedini buldu

H.H., uzun zaman önce eşinden boşanıp, oğlu G. ve Y. ile birlikte yaşamaya başladı. Boşandıktan sonra bunalıma girip, ağır depresyon ilaçları kullanmaya başlayan H., sabah saatlerinde evden çıktı. Evlerinin önünden geçen demiryolunun üzerine çıkan H., yaklaşık yarım saat boyunca rayların kenarında oturdu. H.’nin durumundan şüphelenen hemzemin geçit görevlisi Uğur Aydın, "Abla ne oturuyorsun orada, tren çarpar, ya da başına güneş geçer?" diye uyardı. Uyarı üzerine, trenleri izlediğini söyleyen H., bir süre sonra iddiaya göre Mersin - Adana seferini yapan tarifeli trenin önüne atlayarak canına kıydı.



ANNESİNİN CESEDİNİ GÖRDÜ

Trenin çartığı H., yaklaşık 50 metre sürüklendi. Olayı gören vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bu sırada, annesini evde bulamadığı için aramaya çıkan oğlu Y. de dışarı çıktı. Raylar üzerindeki hareketliliği gören genç, olay yerine geldiğinde annesinin cansız bedeni ile karşılaştı. Annesinin cesedi başında oturup gözyaşı döken genci, polisler güçlükle uzaklaştırdı.

HEMZEMİN GEÇİT GÖREVLİSİ ŞOKA GİRDİ

Trenin geçişini sağlamak için hemzemin geçitte görev yaparken kazayı gören demiryolu işçisi şoka girdi. Şok yüzünden gözyaşlarına boğulan demiryolu işçisi Aydın, ambulansa alındı. Sakinleştirici ilaç verilen demiryolu işçisi ambulansla hastaneye kaldırıldı.