Annesini bıçakladı, babasını rehin aldı

Annesini bıçakladı, babasını rehin aldı

Antalya’da tartıştığı annesini karnından bıçaklayan, babasını da rehin alan şahıs kelepçelenerek ekip aracına bindirilmek istendiği sırada gözyaşlarına boğuldu.
Olay, Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Konuksever Mahallesi 794 Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ailesiyle birlikte yaşayan Levent A. henüz bilinemeyen bir nedenle annesi Nazlı A. ve babası Selçuk A. ile tartıştı. Bir anda büyüyen tartışma kavgaya dönüşünce Levent A. mutfaktan aldığı bıçakla annesi Nazlı A.’yı karnından bıçakladı, babası Selçuk A’yı da rehin aldı. Yaşlı kadının çığlıklarına koşan komşuları da engelleyen Levent A. kapıyı kilitleyerek kimseye açmadı. Olay yerine gelen polis ekipleri de kapıyı açtıramayınca itfaiye ekiplerinden destek istendi.


İtfaiyenin kapıyı açmasının ardından içeri giren polis ekipleri Levent A.’yı etkisiz hale getirdi. İlk müdahalesi evde yapılan Nazlı A. da sedyeye alınarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Elleri kelepçeli bir şekilde apartmandan çıkarılan Levent A.’nın ise polis aracına bindirilmek istendiği sırada gözyaşlarına boğularak ağlaması dikkat çekti.
Polis olayla ilgili inceleme başlattı.