Annesini öldüren zanlı teslim oldu

Annesini öldüren zanlı teslim oldu

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde meydana gelen olayda; annesini öldüren ve iki kardeşini de yaralayan 17 yaşındaki A.B. Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde polis ekiplerine teslim oldu. Alınan bilgiye göre, Kazımpaşa Mahallesi’nde ikamet eden ve gece 02.30 sıralarında eve gelen 17 yaşındaki A.B. annesi Gülay B. (47) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle üzerindeki bıçağa sarılan A.B. annesini bacak ve boğazından bıçakladı. A.B. kendisine engel olmak isteyen 12 yaşındaki kardeşi S.B. ile ablası Ayla B. (18)'yi de çeşitli yerlerinden bıçaklayarak evden kaçtı.

Komşuların evden gelen sesleri duyması üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde anne Gülay B'nin yaşamını yitirdiği belirlenirken, yaralanan iki kardeş ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Gülay B’nin cenazesi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Yaralanan kardeşlerin tamamlanan tedavilerinin ardından polis merkezinde verdikleri ifadelerde A.B.’nin uyuşturucu bağımlısı olduğunu söylediği öğrenildi.

Olaydan sonra kayıplara karışan A.B. sabah saatlerinde Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde 155 polis imdat hattını arayarak Sakarya’da işlenen bir cinayetle ilgili bilgi vereceğini söyledi. Olay yerine gelen polis ekiplerine annesini öldürdüğünü ve kardeşlerini de yaraladığını söyleyen A.B, Uzunçitlik D-100 karayolu mevkiinde gözaltına alındı. Sağlık kontrolleri için Kocaeli Devlet Hastanesi’ne götürülen A.B. ifadesi alınmak üzere Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.