Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Dünya

Anoreksiya hastası kadın görenleri şoke ediyor

26 yaşında olmasına rağmen ağırlığı sadece 17 kilo gelen kadın elma ve muz parçalarıyla beslenerek yaşamını sürdürüyor.

Yayınlanma:
Anoreksiya hastası kadın görenleri şoke ediyor

26 yaşındaki Kristina Karyagina isimli Rus kadın, anoreksiya hastalığından muzdarip. Sahip olduğu hastalık yüzünden yıllardır elma ve muz parçalarıyla besleniyor.

Yemeyi reddettiği için tehlikeli derecede zayıf olan 26 yaşındaki Karyagina’ya, tedavi edilmezse bir yıl içinde ölebileceği söylendi. Lise yıllarında düzgün yemek yemeyi bıraktığını söyleyen Karyagina’nın kilosu ortalama olarak dört yaşındaki bir çocukla aynı.

Küçük meyve parçaları dışında hiçbir şey yiyemeyen kadın, ünlü bir TV yıldızı ve sosyal medya fenomeni olan, aynı zamanda eski anoreksiya hastası olan Miss Kokhno’nun kendisini hesabında paylaşmasıyla meşhur oldu. Instagramda yaklaşık 520.000 takipçiye sahip olan Maria Kokhno, çok geç olmadan Karyagina’nın tedaviye başlaması için bir kampanya başlattı.

İLGİLİ HABER İsrail Hava Saldırısında Hamas’ın Önemli İsmi Mervan İssa Öldü
26 yaşında olmasına rağmen ağırlığı sadece 17 kilo gelen kadın elma ve muz parçalarıyla beslenerek yaşamını sürdürüyor.

Tedavisi için gittiği doktorunun “Korku filminde ceset rolü oynayabilirsin” dediği kadına, kendine güvenip durumunu gülerek karşılaması ve tedavi olması için insanlar tarafından bolca destek veriliyor.

Ünlü Rus Tv yıldızı Maria ‘Birisi senin önüne bir yemek koyar ve onu yiyemezsin. Bunun ne demek olduğunu biliyorum.’ diye konuştu.

Tedavisi başlatılan Karyagina, tedavinin ikinci gününde, ilk defa elma ya da muzdan başka bir şey yemeyi başardı.

Şimdi genç kadının tedavisinin ilerlemesi ve durumunun daha da düzelmesi bekleniyor.

Uzmanlar ise, aşırı zayıflığın vücutta ciddi bir organ hasarı yaratarak 18 kg – 25 kg arası insanları öldürebileceği konusunda uyarıyor.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler