Antalyaspor Ve Alanyaspor El Ele

Antalyaspor Ve Alanyaspor El Ele

PTT 1. Lig’in 12. haftasında Antalya şehrinin iki takımının karşılaşacağı Antalyaspor-Alanyaspor mücadelesi öncesi Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, seyircilerin maçı tribünde beraber izlemeleri için çalıştıklarını söyledi.
Tek düşüncelerinin hafta sonu oynayacakları Alanyaspor maçı olduğunu söyleyen Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, "Bu maçı dostluk çerçevesinde, problemsiz oynayıp 3 puanı almaktan başka bir düşüncemiz yok. Biz Antalyaspor ve Alanyaspor taraftarlarının maçı beraber izlemesini istiyoruz. Bu maçta ev sahibi takım yok. Hem biz hem de Alanyaspor ev sahibidir. Bu mücadele derbi değil, dostluk maçı olacak. Türkiye’ye örnek olmak istiyoruz. İki takımın mücadeleyi beraber izlemesiyle ilgili gerekli izinleri almamıza rağmen birkaç prosedür var, onları da çözümlemeye çalışıyoruz. Kesinlikle misafir tribüne seyirci almayacağız. Alanyaspor taraftarı için CEYSU tribünün yarısını veya kapalı tribünde yer verebiliriz. Bu önemli maça bütün taraftarlarımızın gelmesi için bütün tribünlerde bilet fiyatları 1 TL olacak. Taraftarın takıma destek olmasını istiyorum. Taraftarların da desteğiyle bu sene tekrar Süper Lig’e çıkacağız" dedi.
Gencer, teknik direktör Hami Mandıralı ile bir görüşme yaptığını ve devre arasında transfer edilmesi düşünülen oyuncular hakkında konuştuklarını belirtti. Gencer, "Hocayla bir görüşme yaptım. Şu anda en çok konuşulacak konulardan bir tanesi ama takıma yansımaması lazım. Hocayla görüş alışverişi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Şu anda somut olarak hangi bölgelere transfer yapılacağı net değil. Ancak gerekli görüşmeleri sürdürdüğümüz oyuncular da mevcut" ifadelerini kullandı.