Antalya'ya üçüncü havalimanı yapılacak

Antalya'ya üçüncü havalimanı yapılacak
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in de dillendirdiği konu üzerinde çalışmalara başlanırken, havalimanının Demre'ye yapılması üzerinde duruluyor.

Antalya'nın batı ilçeleri Demre, Finike, Akkaş ve Kumluca bölgesinde başta turizm sektörü olmak üzere sıkça konuşulan havalimanı için somut adım adıldı. Batı Antalya'ya yapılması planlanan havalimanı için Demre Belediyesi'nde toplantı yapıldı. Toplantıya, Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu, Kaş Belediye Başkam Halil Kocaer, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Antalya Ulaştırma Bölge Müdürü İlker Çelik, Antalya Büyükşehir Belediyesi İmar Daire Başkanı Hüsamettin Elmas, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Bölge Müdürlüğü Uzmanları katıldı.

'4 İLÇENİN ORTASINA YAPILSIN'

4 ilçenin ortasında yer alan Demre yakınlannda yapılması konusunda görüş birliğine varıldı. Toplantıya katılan bakanlık idmanlarının Demre'ye bağlı Gürses Mahallesi ve çevresinde detaylı inceleme yapacağı belirtilirken, uygun bir yer bulunarak bakanlığa rapor sunulacağı kaydedildi.