Apple iWatch'ın satış fiyatı belli oldu

Apple iWatch'ın satış fiyatı belli oldu

Merak edilen iPhone 6  ve iWatch'ın ardından hayranları tarafından en çok merak edilen cihazların fiyatları belli oldu. Apple Türkiye resmi sitesi hızlı davrandı ve tanıtım biter bitmez fiyatlandırmaları açıkladı.

Apple tarihinde bir ilki gerçekleştirerek giyilebilir teknoloji olan iWatch'a imza attı. İphone 6 ve iPhone 6 Plus'ı tanıttığı son lansmanında hayranlarına büyük bir sürpriz yaparak kurucusu Steven Jobs'un çok istediği iWatch teknolojiisne adım attıları. Türk hayranları tarafındanda merakla beklenen Apple iWhaatc'ın ne zaman satışa sunulacağı merakla bekleniyor.

iWatch'ın 512 mb Ram ve 8GB ROM ile geleceğine kesin gözüyle bakılıyor. Bunun yanında cihazda NFC çipinin olması ise oldukça muhtemel bir donanım.n akıllı saat modeli iWatch hayranlarına dünkü lansmanda tanıltıldı. iPhone 6 ve 6 Plus'u gölgede bırakan Appl iWatch hayranları tarafından tam not aldı.





Steve Jobs henüz hayattayken Apple'ın giyilebilir teknolojilere ilgisi başlamıştı. Giyilebilir cihazlarda ki en büyük sorunun şarj olduğu ise daha o zamanlardan belliydi ve Apple bu konuda bir çözüm bulana kadar ilk nesil iPhone'nun tanıtımı gibi birkaç yıl beklemeyi göze almıştı ve nihayet Apple'ın ilk giyilebilir cihaız iWatch ile tanışma zamanı geldi.

Apple son 2 yıldır iWatch üzerinde çalışıyor. Şarj ve ekran sorunlarını aşan teknoloji devi yazılım konusunda da büyük bir ekip kurdu. Nike FuelBand ekibinin tamamını bünyesine katan Apple, Phlips'ten uyku mühendisleri, dünyanın birçok ülkesinden bilim adamlarını ve en önemlisi sporcuları da bünyesine katarak büyük bir ekibin iWatch ile ilgili çalışmasını sağladı.

Donanım

Apple iWatch'ta esnek OLED ekran kullanacak. Geçtiğimiz yıl GT Advanced firmasıyla ortaklaşa kurduğu safir cam tesisinde iPhone 6 için cam ürettiği düşünülürken Apple'ın ürettiği camları iWatch'ta kullanacağı ortaya çıktı. Safir cam kullanarak saatin dış darbelere karşı dayanıklı hale gelmesini sağlayan Aplle'ın bu bağlamda bir ilki de gerçekleştirmiş olduğunu görmekteyiz.

iWatch'ın 512 mb Ram ve 8GB ROM ile geleceğine kesin gözüyle bakılıyor. Bunun yanında cihazda NFC çipinin olması ise oldukça muhtemel bir donanım.