Arabanlı Tekvandocular Başarıya Doymuyor

Arabanlı Tekvandocular Başarıya Doymuyor

Araban Gençlik Spor Kulübü’nün minik tekvandocuları, 16-17 Ağustos tarihlerinde Gaziantep Kamil Ocak Spor Salonu’nda yapılan Minikler Gaziantep Şampiyonası’nda ilçeye 3 birincilik madalyası getirdi.
Araban Gençlik Spor Kulübü Tekvando Antrenörü Adem Kaya, yaptığı açıklamada, “Türkiye Tekvando Federasyonu Gaziantep İl Temsilciliği faaliyet programında 16 ile 17 Ağustos 2014 tarihlerinde Gaziantep Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu’nda yapılan sezonun son resmi müsabakası olan Minikler Bay-Bayan Gaziantep Tekvando İl Şampiyonası’na yedi minik tekvandocularımızla katıldığımız müsabakada minik tekvandocularımız Emir Berat Bazlama, Zehra Gündüz ve Barış Öztaş ile ilçeye üç birincilik madalyasıyla döndük.
7-10 Eylül tarihleri arasında Konya ilinde yapılacak olan Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda Gaziantep İl Şampiyonu olan sporcularımız Emir Berat Bazlama, Zehra Gündüz ve Barış Öztaş ile Gaziantep ile Araban ilçesini en güzel şekilde temsil edip Türkiye Şampiyonası’nda da iyi dereceler almak için mücadele vererek ilçeye başarıyla döneceğiz.
Araban Gençlik Spor Kulübü Tekvando takımı olarak 2014 yılında katıldığımız bütün turnuvalarda Araban ilçesini en iyi şekilde temsil ettik. Bu şampiyonalara katılmamızı sağlayan Araban Kaymakamı Serhat Karabektaş’a teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.