Ardahan Ülkü Ocakları Bingöl’de Meydana Gelen Hain Saldırıyı Kınadı

Ardahan Ülkü Ocakları Bingöl’de Meydana Gelen Hain Saldırıyı Kınadı

Bingöl’de dün gece meydana gelen, Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ve Komiser Hüseyin Hatipoğlu’nun şehit olduğu silahlı saldırıda ağır yaralanan ve tedavisi Ankara’da sürdürülen Bingöl İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker’in memleketi Ardahan merkeze bağlı Gürçayır köyünde toplanan Ürker’in yakınları ve ülkücü gençler, saldırıyı kınadı.
Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker’in memleketi, Ardahan merkeze bağlı Gürçayır Köyü’nde toplanan Ardahanlı Ülkücüler burada basın açıklaması yaptı. Emniyet Müdürü Atalay Ürker’in yakınları ile köylülerin de hazır bulunduğu basın açıklamasında Ülkü Ocakları Başkanı Ercan Ürker Bingöl’de İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker’e yönelik yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınadıklarını ifade etti.
Kendisinin de aynı köylü olduğunu ve Ürker ile akrabalık bağlarının olduğunu ifade eden Ürker, "Ülke olarak son bir haftadır yaşadığımız olaylar hepinizin malumudur. Misak-ı Milli sınırlarımızın dışındaki bir yer için güzel vatanımızı cehenneme dönmüştür. Zira bu yeri koruyanı da saldıranı da komşu ülkemizin toprak bütünlüğüne saldıran teröristler ellerdir. Oradaki yaşanan olayları bahane edip ülkede karışıklık çıkaran eli kanlı terör örgütü yandaşları, her yerde sözde savundukları halkın iş yerlerine, evlerine saldırmışlardır. Ayın şey Bingöl’de de yaşanmıştır" dedi.
Öncelikle Atalay Ürker’in bir an önce sağlığına kavuşmasını istediklerini, şehit olan polislere Allah’tan rağmen dilediğini ifade eden Ürker, "Hemşehrimiz, canımız, ciğerimiz ve gururumuz İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker yanındakilerle silahlı saldırıya uğramış, kendisi yaralanmıştır. Yanındakiler olaylarda hasar gören iş yerlerinde incelemede bulunurken saldırıya uğramışlardır. Bu olay açıkça belirtiyor ki, ülkedeki karışıklık yapılan protestolar ne Kobani için ne de ezilen halklar için. Bunların amacı açık ve nettir. Her fırsatta ülke topraklarını karıştırmaktır. Çevreye zarar vermektir. Sokakları yaşanabilirlikten uzak kılmaktır. Daha önce de dediğimiz gibi biz sağduyudan yanayız. Ama olaylar artık kabul almaz bir hal aldıysa, tepkimizi gerektiği şekilde ortaya koyarız. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın. Bizler hala hükümetin olaylara müdahale etmesini bekliyoruz" şeklinde konuştu.