ARGETİ 2. PROJE PAZARI”NDA HKÜ’NÜN BÜYÜK BAŞARISI

ARGETİ 2. PROJE PAZARI”NDA HKÜ’NÜN BÜYÜK BAŞARISI

Kaliteli ve modern eğitimiyle beğeni toplayan Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), her bir bölümünde ayrı ayrı başarılara imza atıyor. Her bölümde başarılı ve nitelikli öğrenciler yetiştiren HKÜ, Mühendislik Fakültesinde de verdiği eğitimle geleceğe güvenle bakan mühendisler yetiştiriyor.
Üniversite öğrencilerinin yenilikçi projelerin tanıtımı, desteklenmesi ve ticarileştirilmesinin önünü açmak için düzenlenen “ARGETİ 2.Proje Pazarı” törenle açıldı. Gaziantep Üniversitesi Sporium’da gerçekleştirilen etkinlikte, Üniversite öğrencilerinin yapmış olduğu birbirinden ilginç projeler sergilendi.
Törende, kaliteli ve modern bir şekilde öğrenci yetiştiren HKÜ, "ARGETİ 2. Proje Pazarı” Yarışmasına "Araştır, Geliştir, Ticarileştir" sloganıyla katıldı.
Yapılan açış konuşmalarının ardından, Gaziantep üniversitelerinden yarışmaya başvuran öğrenciler, projelerinin tanıtımını yaptılar. Sunumların ardından yarışma jürisi, yaptığı değerlendirmeler sonucunda, ilk 12’ye giren projeleri seçti. Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) öğrencileri yarışmadan 4 ödülle döndü
Düzenlenen "ARGETİ 2. Proje Pazarı” Yarışmasına "Araştır, Geliştir, Ticarileştir" sloganıyla katılan Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi (MF) öğrencileri; Efgan Uğur ve Erhan Sönmez "Fiber Işıltı" projesiyle, Fatih Yıldırım ve Melek Nur Nalbantoğlu "Gaz Off" projesiyle, Taygun Tece "Temiz Otoyollar" ve "Su Tasarrufu" projeleriyle ödüle layık görüldü.