ARINÇ’TAN UMPAŞ HOLDING’ E SÜRPRİZ ZİYARET

ARINÇ’TAN UMPAŞ HOLDING’ E SÜRPRİZ ZİYARET

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, ortağı olduğu Umpaş Holding’e sürpriz ziyarette bulundu.
Bülent Arınç’a Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hilmi Alper, Başkan Yardımcısı Mehmet Atasorkun ve Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Kuzubaşı tarafından kısa bir brifing verildi.
Holdingin amiral gemisi Seranova Seramikte gerçekleşen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hilmi Alper, Sermaye Piyasası Kurulunun 21 Kasım 2014 tarihindeki kararı ile ilgili yürürlüğe giren borsada temsil süresi 19 Aralık 2014 tarihi itibariyle de hisselerin Borsa İstanbul’ da işlem görmeye başladığını belirtti. Şirketin son üç senede kaydettiği mesafe ile konsolide varlığının 215 milyon TL’ye ulaştığını belirten Alper, Holdingin amiral gemisi Seranova Seramik fabrikasının ödenmiş sermayesi’ nin 42 milyon Türk Lira olduğunu belirterek, Seranova Seramikte son üç yılda 5 milyon EURO yatırım yaptıklarını söyledi ve sektörde üst sıralara çıktıklarını belirtti.
Başbakan Yardımcısı Bülent Atınç da, Umpaş Holdingin son zamanlardaki bu olumlu ve başarılı çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu başarılarının istikrar doğrultusunda devam etmesi gerektiğini söyledi. Üzerine düşen görev olduğunda memnuniyetle yapacağını da sözlerine ekledi.
Brifing sonrası Seranova Seramiğin yeni yapılan showroomunu gezen Bülent Arınç, yeni digital ürünlere ve Uşak Halısına hayran kaldı. Umpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hilmi Alper, ziyaret anısı olarak Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a Eşme Kilimi ve Seramik üzerine basılan fotoğrafı hediye etti.
Başbakan Yardımcısı ve Holding ortağı Bülent Arınç’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Hasan Hilmi Alper, kendilerine böyle bir desteğinin Bülent Arınç tarafından verilmesinin önemine değindi. Bundan sonra görüşmelerin daha sık zamanlarda olacağını kaydeden Alper, Arınç’a kendisine ziyaretinden dolayı teşekkür etti.