Arka Sokaklar sezon finalinde tüm ekip havaya uçtu!

Arka Sokaklar sezon finalinde tüm ekip havaya uçtu!

Yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği başrollerinde Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Zafer Ergin, Oya Akar, Alp Korkmaz, Özlem Çınar gibi sevilen isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar sezon finali ile ekrana geldi. Nefes kesen Arka Sokaklar sezon finalinde gerilim dolu anlar izleyenleri ekrana bağladı.

Arka Sokaklar ekrana gelen sezon finali fragmanı ile izlenme rekorları kırdı. Kanal D'nin fenomen dizisi Tüm kişilerde en çok izlenen yapım olarak ilk sırada yer aldı. Arka Sokaklar sezon finali hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...


ARKA SOKAKLAR SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Arka Sokaklar 408. Bölüm yayında! Erdal’ın bile haberinin olmadığı valizin içerisindeki bomba uzaktan kumanda ile hastane içerisinde ekibin ve ailelerinin olduğu yerde patlar.

Azmi haberlerden Rıza’nın vurulduğunu ve komada olduğunu öğrenir. Azmi, Erdal, Sado ve Maksut’u koruması altına almıştır. Azmi artık düşmüş vaziyettedir. Eski gücü kalmaz. Uydu telefonu üzerinden kamptaki örgüt başı, Azmi ile görüşür. Azmi artık köşeye sıkışmış çok fazla kaçabilecek yeri kalmamıştır. Örgüt Azmi’nin yeni görevini verir. Başarırsa hayatta kalacaktır. Başaramazsa belki de bunu canı ile ödeyecektir.

ARKA SOKAKLAR SEZON FİNALİ FRAGMANI

Mit’çi Faruk, Azmi meselesi ile ilgili Arif’i bilgilendirir. Ekip ciddi tehdit altındadır. Rıza’nın durumu fazlasıyla kritiktir. Azmi kapana sıkışmıştır. Rıza’yı ve ekibini ortadan kaldırması gerekmektedir. Artık atılacak elinde son kurşunu vardır. Oğlu Erdal. Erdal elinde güya para dolu bir valiz ile ekibin olduğu hastaneye gönderilir. Erdal, Selin’i görecek olmanın mutluluğu ile hastaneden içeriye girer. İlk önce durumu Selin fark eder. Verdiği tepki ile ekiptekilerde şaşkınlıkları içerisinde atağa geçerler. Bu sırada Erdal’ın bile haberinin olmadığı valizin içerisindeki bomba uzaktan kumanda ile hastane içerisinde ekibin ve ailelerinin olduğu yerde patlar.

ARKA SOKAKLAR GENEL HİKAYE

Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz…

İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba; ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.

Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar.