Artoros Sanat Rüzgarı Antalya’da

Artoros Sanat Rüzgarı Antalya’da

1. Uluslararası İbradı Alternatif Turizm, Çalıştay, Kültür ve Sanat Festivali (ARTOROS) rüzgarı bu kez Antalya’da esti.
Antalya’nın İbradı ilçesinde gerçekleştirilen ARTOROS festivalinde sanatçıların yaptığı resimler ile çektikleri fotoğraflar Antalya’da bir sergi ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Ahmet Muhtar Kızıltan Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen bir kokteylle açılan sergide İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru ile eşi hazır bulunurken açılışa ARTOROS sanatçılarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
ARTOROS Festivali boyunca çeşitli sanatçıların ürettiği 33 fotoğraf 45 resimden oluşan serginin açlışında İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Evrim’e festivale katkılarından dolayı bir plaket verdi. EXPO 2016 Genel Sekreteri Selami Gülay ise plaketini ARTOROS Organizasyon Komitesi üyesi NeslihanYazıcılar’dan aldı. Törende ayrıca İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul’a da desteklerinden dolayı bir plaket verildi.
İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru açılışta yaptığı konuşmada festival boyunca İbradı sokaklarının sanat koktuğuna dikkat çekerek, “Uluslararası boyuttaki ARTOROS’u bu yıl ilk kez 40 ülkeden 150 sanatçının katılımı ile gerçekleştirdik. Bu etkinliğimizde sanat İbradı sokaklarına taştı, halkla bütünleşti. İbradı’nın kültürü ile doğal varlıkları ile tanınılırlığı arttı. Etkinliğimiz gelenekselleştirerek her yıl devam ettireceğiz. Destek ve emek veren herkesi kutluyor ve teşekkürlerimi sunuyorum” dedi
ARTOROS İbradı Sergisi’nin bir hafta boyunca gezilebileceği belirtildi.