Asayiş Ve Trafik Uygulamaları Sıklaştı

Asayiş Ve Trafik Uygulamaları Sıklaştı

Kilis İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent geneli ile karayollarında araçlar ve yayalar üzerinde sıkı denetim başlattı.
İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Kilis’te asayiş yönünden sıkıntı yaşanmaması ve araçlar, şüpheli şahıslar ve kaçakçılık olaylarına karşı, kent genelinde polis noktaları oluşturarak uygulama yapıyor.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi, Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ile Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Terörlü Mücadele Şube Müdürlüğü, Güvenlik Şube Müdürlüğü ile Özel Hareket Şube Müdürlüğü ekiplerinden oluşan polisler, Kilis-Gaziantep Karayolu Oylum Kavşağı, Kilis-İslahiye Karayolu Brikethane önü ile kent merkezinde araçlar, yolcular ve yayalar üzerinde trafik ve asayiş yönünden denetim başlatıldı.
Çevre il ve ilçelerden hırsızlık amacıyla gelmesi muhtemel kişilere karşı uygulama noktasında trafik ekipleri, araçları ve sürücüleri incelerken, görevli polisler, vatandaşların Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrol ederek, aranan kişileri tespit ediyor.
Korsan yolcu taşıyanlar ile kaçakçılık, hırsızlık, illegal faaliyetlere karışanların engellenmesi için yapılan denetimler nedeniyle büyük mesafeler kat edildiği bildirildi.