Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Asayiş

Yolcu midibüsünün freni patladı! Çok sayıda yaralı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde freni patlayan midibüsünün şarampole uçması sonucu meydana gelen kazada 22 kişi yaralandı.

Yayınlanma:
Yolcu midibüsünün freni patladı! Çok sayıda yaralı

Kazayı haber veren vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla çevre hastanelere sevk ettiler. Kazada yaralananlar arasında bulunan küçük bir çocuk ise kucağında henüz bebek olan kardeşini tutan yaralı annesinin elini bırakmak istemedi. İtfaiye ve sağlık ekiplerince zor ikna edilen yaralı çocuk ve ailesi de ambulansa alınarak hastanelere gönderildi.

Kazanın şoku ile araçta bulunan yaralıları dışarı çıkaran sürücü Cihan Sözer, “Yukardan aşağıya doğru geliyordum. Hissettim frenin tutmadığını. Üçüncü vitesteydim. Kompresör ile durdurmaya çalıştım. Küt diye bir ses geldi, sonuç burası. Arka tarafa doğru bağırdım ‘fren tutmuyor, herkes güvencesini alsın’ diye. Sonra millet bağırmaya başladı” dedi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler