Asena'dan şehit ve gazi aileleri için anlamlı teklif

Asena'dan şehit ve gazi aileleri için anlamlı teklif

Asena instagram hesabından yaptığı bir paylaşım ile tüm Türkiye'yi şehit ve gazi ailelerine destek olmaya çağırdı. Şehit ve gazi ailelerine maaş olarak dağıtılmak üzere GSM operatörlerinin abone başı 1 TL tahsil etmesini ve bu paranın da Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağışlanmasını isteyen Asena bu fikri ile ünlü şarkıcı Hande Yener'den de destek aldı. Yener, Asena'nın paylaşımını kendi kişisel instagram hesabında da yayınladı.

Asena paylaşımında şu ifadelere yer verdi; "Sevgili aziz Türk halkımın affına sığınarak aklıma gelen ufak bir fikri sizlerle paylaşmak istiyorum. Tabi ki bunun doğru bir fikir olup olmadığını sizlere danışmış olacağım! Bana göre çok önemli bir konuyu arz etmek istiyorum. Ülkemiz bu günlerde çok sıkıntılı bir dönemi yaşamaktadır ve biliyorum ki aziz milletimiz hem çok cefakar, hem de çok vefakardır.

Dolayısıyla böyle günlerde milli birlik duyguları ön plana çıkar. Gelin birlik olalım, kendi çapımızda ufak bir iyilik yapalım. Diyorum ki tüm GSM operatörleri üyelerinden her ay 1 TL tahsil etsin (yanlış bilmiyorsam 50 milyon kullanıcı var) ve bu toplanan 50 Milyon TL'yi şehitlerimizin ve gazilerimizin ailelerine maaş şeklinde dağıtılmak üzere Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağış olarak aktarılsın. Ne dersiniz?"