Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Diğer

Aşiyan 26 Ekim'de 'perde' diyor!

Beşiktaş’ın yeni cep sahnesi Ezop Sahne’nin ilk prodüksiyonu “Aşiyan”; 26 Ekim Çarşamba akşamı perdelerini açıyor!

Yayınlanma:

Ödüllü yazar Bihter Dinçel’in kaleme aldığı ve aynı zamanda tek başına rol aldığı “Aşiyan”, bir kadının kendisini korumak için en güvenli yere, kendi aşiyanına çekilmesini anlatıyor.

Bihter Dinçel’in hem yazıp hem de oynadığı “Aşiyan”; Barış Dinçel imzasını taşıyan çarpıcı dekor tasarımı ve Başak Özdoğan’ın kostüm tasarımı ile aynı aileden üç sanatçıyı aynı sahnede buluşturuyor.

Yönetmenliğini ödüllü yönetmen Cem Emüler’in üstlendiği “Aşiyan”; evinin önünde bomba patlayan bir kadının, travmaya bağlı anksiyete bozukluğu yaşayarak 9 ayı evinde geçirmesi üzerine kurgulanmış sahici, nostaljik ve keyifli bir Oyun. Eskide kalmak, yeniyi inşa etmeye çabalamak, yüzleşmek, karar vermek, durmak veya yola devam etmek.

İLGİLİ HABER Oğlunu 6 Yerinden Bıçakladı
Beşiktaş’ın yeni cep sahnesi Ezop Sahne’nin ilk prodüksiyonu “Aşiyan”; 26 Ekim Çarşamba akşamı perdelerini açıyor!

Sezon boyunca kendisinden çokça söz ettirecek oyunun sürprizi, Bihter Dinçel’e sesleriyle eşlik eden Boncuk Yılmaz ve Güven Kıraç. Oyunun, ışık tasarımı ise Mahmut Özdemir imzasını taşıyor.

Prömiyerini 26 Ekim 2016, Çarşamba akşamı saat 20:30’da Ezop Sahne’de gerçekleştirecek olan “Aşiyan”, prömiyerinin ardından 29 Ekim 2016, Cumartesi akşamı saat 20:30’da Ezop Sahne’de izlenebilir. Oyuna ait biletler; Biletix’ten ve Ezop Sahne gişesinden temin edilebilir.

 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler